İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkanı Fuat Erozan, Hakkını Verdiğine İnanılan Görevini Yerine Getirmenin Gururunu Yaşıyor

Delik ayakkabı ve ‘Maviş’le en ilginç vekil vedası

İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkanı ve 27. dönem Bursa milletvekili olan Fuat Erozan, altı delinmiş ve yıpranmış ayakkabıları ile “Maviş” adını verdiği otomobilinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Erozan, “Maviş’le direksiyon salladığım 250 bin kilometre, koltuk değil eskittiğim pençeli ayakkabılar ve hakkını verdiğine inandığım bir görev görüyorum. Üç aylık olarak aldığım maaşımın hakkım olmayan iki aylık bölümünü de devlete iade ettim” açıklamasında bulundu.

43 yıl boyunca Dışişleri Bakanlığı’nda çalışan ve dört ayrı büyükelçilik görevini üstlenen Fuat Erozan, şu an partinin Uluslararası Politikalar Başkanı olarak görev yapıyor. Ancak, Genel Başkan Meral Akşener’in iktidarı kazanması durumunda farklı bir pozisyonda da değerlendirilmeyi düşündüğü belirtiliyor. Erozan, 28. dönem için milletvekili adayı gösterilmemişti.

Erozan’ın paylaşımına, çalışma arkadaşları da destek vererek ona övgüler yağdırdı. İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karamemiş, “Kıymetli abim, sizinle çalışmaktan onur ve şeref duyuyorum” derken, İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Çakıcı da “Çok iyi yerlerde olmayı hak ediyorsunuz” şeklinde konuştu.