İZBAN Sefer Saatleri: İzmir’de Hızlı Ulaşım Aracı İZBAN’ın Açılış ve Kapanış Saatleri

İzban kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, en son sefer kaçta? İzban çalışma saatleri 2024

İzmir’de kullanılan İZBAN, sefer saatlerini anlık olarak takip etmektedir. Özellikle iş veya okuldan eve dönen kişiler, çalışma saatlerini bilmek istemektedirler. İzmir’in en kalabalık üçüncü şehir olması nedeniyle, İZBAN hızlı ulaşım aracı her gün birçok ziyaretçiye hizmet vermektedir. Hilal istasyonunun açılmasıyla istasyon sayısı 32’ye yükselmiş, ardından Torbalı hattının açılmasıyla 38’e çıkmıştır. İzmir’de hizmet veren bu ulaşım aracının hafta içi ve hafta sonu bazen sefer saatleri farklılık gösterebilmektedir.

İZBAN seferleri genellikle sabah saat 05.20’de başlayarak 01.23’te sona ermektedir. Bu nedenle toplu taşımayı kullanan kişiler, taşınmak istedikleri noktalara gitmek için İZBAN seferlerinin ne zaman başladığını ve ne zaman bittiğini öğrenmektedir.

İZBAN sefer saatleri şu şekildedir:

– Seferin Başlangıç Saati: 05.20
– Seferin Son Saati: 01.23

İZBAN, Aliağa – Selçuk banliyö hattında hizmet vermektedir. Hafta içi ve hafta sonu saat 05.20’de açılmaktadır. Ancak resmi tatillerde bazen saatlerde farklılık olabilmektedir. Bu nedenle dikkat etmek önemlidir.

İZBAN, Aliağa – Selçuk banliyö hattında hizmet vermektedir ve hafta içi ve hafta sonu saat 01.23’te kapanmaktadır. Resmi tatillerde ise saatlerde farklılık gösterebilmektedir. Aliağa – Selçuk arasında 136 km’lik bir banliyö hattı vardır ve İZBAN bu hatta işletmecilik yapmaktadır. Bu hat üzerinde 40 istasyon bulunmaktadır. Aliağa – Menemen arasında Kuzey aksı, Menemen – Cumaovası arasında merkez aksı, Cumaovası – Tepeköy – Selçuk arasında ise güney aksı olarak adlandırılmaktadır.

İZBAN, hafta sonları da sabah saat 05.20’de başlayıp 01.23’te sonlanmaktadır.