İzmirGaz Çalışma Saatleri: Aboneler İçin Önemli Bilgiler

İzmirgaz Çalışma Saatleri 2024 - İzmir Gaz Saat kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? İzmirGaz Hafta Sonu Açık Mı?

İzmirGaz, İzmir şehrinde yerel gaz boru şebekesiyle nakliye ve doğalgaz dağıtım hizmetlerinden sorumlu olan tek yetkili kuruluştur. İzmir, ülkemizin en kalabalık illerinden biridir ve dolayısıyla İzmirGaz’ın da oldukça fazla abonesi bulunmaktadır. Aboneler, İzmirGaz abone merkezlerinin çalışma saatleri hakkında bilgi almak istemektedir.

İzmirGaz’ın çalışma saatleri şu şekildedir: Sabah saat 08:30’da açılmakta ve akşam saat 18:30’da kapanmaktadır. Ayrıca İzmirGaz şubeleri, öğle tatili için 12:30 ile 13:30 saatleri arasında kapalıdır.

İzmirGaz şubeleri hafta içi hizmet vermenin yanı sıra Cumartesi günlerinde de açıktır. Ancak, Pazar günleri tüm şubeler kapalıdır. Ayrıca, yoğunluk durumuna göre mesai saatlerinde değişiklikler olabilir.

İzmirGaz şube ve vezne hizmetleri, Şeker Bayramı, Kurban Bayramı gibi dini bayram günlerinde, ayrıca 19 Mayıs, 1 Mayıs, 1 Ocak, 29 Ekim, 23 Nisan, 30 Ağustos, 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde hizmet vermemektedir.

Fatura ödemeleri, abonelik açtırma, dilek, tavsiye, şikayet, fatura sorgulama gibi tüm işlemler için ilgilenen kişiler, belirtilen saatler içinde başvurularını yapabilirler. İzmirGaz, hafta içi her gün belirtilen saatler arasında hizmet vermektedir.