Kadın Kuaföründe Çırak Kızın İstismar İddiası Sona Erdi.

Zonguldak'ta iğrenç olay: Kadın kuaföründen 14 yaşındaki çırağına cinsel istismar! 78 yıla kadar hapis istemi...

Kadın Kuaföründe Çırak Kızın İstismar İddiası

Zonguldak’ta bir kadın kuaföründe çırak olarak çalışan Ö.T., işletmenin sahibi Hasan E.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve kendisini zorlayan mesajlar attığını ailesine anlattı. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek şikayetçi oldu.

Çocuğun pedagog eşliğinde alınan ifadesinde ‘ustası’ Hasan E.’nin kendisine dokunduğunu ve öptüğünü, iş yerinde sıkıştırarak cinsel taleplerde bulunduğunu anlattığı öğrenildi. Gözaltına alınan Hasan E., ifadesinde suçlamaları reddederek kendisine iftira atıldığını iddia etti.

Zonguldak Mesleki Eğitim Merkezi ise Hasan E.’nin yanında çalışan diğer 2 öğrencinin sözleşmelerini feshetti. Konuyla ilgili soruşturmayı tamamlayan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı, iddianameyi hazırladı.

İddianamede şikayetçi olan Ö.T.’nin ifadesine yer verildi. Ö.T., Hasan E.’nin kendisine sözlü olarak tacizde bulunduğunu belirterek şunları kaydetti: “Hasan bana ‘seni istiyorum, seninle olmak istiyorum’ şeklinde mesajlar attı. Yüz yüze de beni sıkıştırarak cinsel isteklerde bulundu. Bir süre önce ise beni iş yerine kilitleyip taciz etti.”

Ö.T.’nin direnme çabalarını anlatırken, Hasan E.’ye tokat attığını ve isteklerini reddettiğini belirtti. Hasan E. ise suçlamaları reddederek, “Ö.T.’yi iş yerine huzursuzluk verdiği için uyardım. İftira atıldığını düşünüyorum.” şeklinde savunma yaptı.

Hasan E.’nin cep telefonu incelenmesinde mesajlaşma uygulamasının silindiği ve sosyal medya hesabından çıkış yapıldığı belirtildi. İddianamede, Hasan E.’nin çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve hürriyetini kısıtladığı tespit edildi. Hasan E. hakkında ‘zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğa karşı cinsel taciz’ suçlamalarıyla dava açıldı.

İddianamenin Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edilmesinin ardından Hasan E. ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.