Kadına Karşı Kasten Öldürme İddiası: Kadıköy’de Trajik Olay

Kadıköy'deki vahşette korkunç detaylar: Fatma Duygu Özkan'ı 4'üncü kattan atan avukat, gülüp müzik açmış

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kadıköy Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesi’ndeki evinde tek başına yaşayan Avukat Doğan Can Gündüz’ün 13 Ağustos 2023 tarihinde Kadir Korhan Marmara’ya yaptığı “Hafız bana bir eskort numarası yolla” şeklindeki mesajına dikkat çekti. Marmara’nın Fatma Duygu Özkan’a ait telefon numarasını şüpheliye ilettiği ve şüphelinin bu mesajlaşmaya devam ettiği belirtildi.

Iddianamede yer alan bilgilere göre, 14 Ağustos 2023 tarihinde Fatma Duygu Özkan’ın Doğan Can Gündüz’ün evine ziyarete geldiği ifade edildi. Görgü tanığı M.Ç.’ye göre, bir binanın 4. katında yaşanan olayda kadın ve erkeğin bağırma seslerini duyduğunu ve erkeğin kadını balkondan atmaya çalıştığını gördüğünü aktardı. Kadının aşağıya atıldıktan sonra şüphelinin gülerek içeri geçtiği belirtildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüpheli Doğan Can Gündüz’ün ‘Kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

14 Ağustos 2023 tarihinde Kadıköy’de meydana gelen olayda, 4 katlı bir binanın 4. katındaki dairenin penceresinden düşen 38 yaşındaki Fatma Duygu Özkan’ın hayatını kaybettiği bilinmektedir. Bu trajik olay sonrasında gözaltına alınan Avukat Doğan Can Gündüz, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.