Kadınlar Şiddete Kurban Gitti

Hepsi cani koca kurbanı... 5 kadın katledildi  




Ev İçi Şiddet Olaylarında Kadınlar Hayatını Kaybetti

Ev İçi Şiddet Olaylarında Kadınlar Hayatını Kaybetti

İzmir Konak’ta, bir kadının kocası tarafından öldürülmesiyle sonuçlanan üzücü bir olay yaşandı. Rıdvan Kahraman (32), ailevi sorunlar nedeniyle evi terk edip ablasının yanına yerleşen 3 çocuk annesi eşi Fatma Kahraman’ı dışarı çağırarak yanında bulunan tabancayla 3 el ateş edip kaçtı. Fatma Kahraman, başına isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığıldı ve hastaneye kaldırıldığında kurtarılamadı.

İzmir Konak’ta dün gece yaşanan başka bir olayda ise Sedat Mertoğlu (38), şiddetli geçimsizlik yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşi Gülsüm Mertoğlu’nu bıçaklayarak öldürdü. Gülsüm Mertoğlu, kalbinden, sırtından ve karın boşluğundan birçok kez bıçaklanarak hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi Sedat Mertoğlu’nun polis tarafından arandığı bildirildi.

Mersin merkezinde meydana gelen üzücü bir olayda ise Bekir Aktekin (30), eşi Seher Aktekin’i yanında getirdiği pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Seher Aktekin’in kaybıyla sonuçlanan olayda tutuklanan Bekir Aktekin’in cezaevine gönderildiği belirtildi.

Adana Seyhan’da yaşanan bir başka olayda da Hakim Eba (23), boşanma aşamasındaki eşi Şükran Eba (19) ile yaşadığı tartışma sonucunda birçok kişiyi silahla vurarak öldürdü. Olayda 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Balıkesir Gönen’de de benzer bir olay yaşandı. Tartıştığı eşini öldüren C.G. (62), kendisine de ateş ederek ağır yaralandı. C.G., hastanede entübe edildiği belirtildi.