Kağıthane’de Uyuşturucu Ticareti Yapan Şebekeye Yapılan Operasyonda Polis Memuru Şehit Oldu

Polis katillerine baskın: Anucur çetesinde 39 gözaltı

Kağıthane ilçesinde, uyuşturucu ticareti yapılan bir adrese yapılan baskında, polis ekipleri içerideki kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateşe tutulmuştu. Bu saldırı sonucunda polis memuru Hakan Telli şehit olurken, devriye arkadaşı Ahmet Yasin Çevik ise yaralanmıştı. Evde bulunan Diyar Anucur ise yaşamını yitirmiş ve 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Diyar Anucur bölgede metamfetamin ticaretiyle uğraşan Anucur Çetesi’nin bir üyesiydi. Bu sebeple Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçti ve Anucur Çetesi ile bağlantısı olan kişiler tespit edildi. Önceki gün eşzamanlı olarak 97 adreste operasyon düzenlendi ve 39 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında çok sayıda silah ve büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu operasyonu sosyal medya hesabından paylaşarak “Şehidimiz Hakan Telli’nin kanı yerde kalmadı” dedi. Bakan Yerlikaya, mesajında “Operasyonu gerçekleştiren cesur polislerimizi tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, ayağınıza taş değmesin” ifadelerini kullandı.