Kahramanmaraş’ta Modifiye Tutkunu Genç Ahmet Kuş’un BMW İçi, Tofaş Dışı Otomobili Şaşırtıyor!

Kahramanmaraş’ta genç bir modifiye tutkunu olan Ahmet Kuş, babasından miras kalan Tofaş marka otomobilini BMW marka otomobilden ilham alarak modifiye etti. Otomobilinin dışı Tofaş, içi BMW olan bu benzersiz araç, görenleri şaşırtmaya devam ediyor.

Ahmet Kuş, otomobilini satmayı düşünmediğini belirterek, “Bu araba bana babamdan kalmadı, şu ana kadar 350-400 bin lira harcadım. Far tasarımlarımız, sunroof var, koltuklarımız yeni İzmir’de yapıldı. Ekstradan ses sistemimiz var şu anki değeri 70-80 bin lira. Görenler şaşırıyorlar, bazen bu nasıl araba diyorlar ama bazen helal olsun diyorlar” şeklinde konuştu.

Otomobilini satın almak için teklifler alan Kuş, 450 bin TL’ye kadar bile satmayı düşünmediğini vurgulayarak, “Arabada emeğim çok, bu yüzden şu an satmayı düşünmüyorum. Ama ilerleyen zamanlarda Allah bilir, şu an satmayı düşünmüyorum, zevk kısmındayım” diye konuştu.

Kendi imkanlarıyla tasarladı, gelen tüm teklifleri reddetti... 'Görenler 'helal olsun' diyor'

Kahramanmaraş’ta Genç Modifiye Tutkunu Şaşırttı: Tofaş Dışı, BMW İçi Olan Otomobil!

Kahramanmaraş’ta yaşayan 26 yaşındaki Ahmet Kuş, babasından miras kalan Tofaş marka otomobilini modifiye etmeye karar verdi. BMW marka otomobilden ilham alarak, otomobilinin iç dizaynını tasarlayan Kuş’un bu cesur kararı izleyenleri şaşırttı.

Ahmet Kuş, otomobilini piyasanın üzerinde yapılan tekliflere rağmen satmayı düşünmediğini belirtirken, “Bu araba bana babamdan kalmadı, şu ana kadar 350-400 bin lira harcamışımdır. Far tasarımlarımız, sunroof var, koltuklarımız yeni İzmir’de yapıldı. Ekstradan ses sistemimiz var şu anki değeri 70-80 bin lira. Görenler şaşırıyorlar, bazen bu nasıl araba diyorlar ama bazen helal olsun diyorlar” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Otomobilini satın almak için teklifler alan Kuş, 450 bin TL’ye kadar bile satmadığını vurgulayarak, “Arabada emeğim çok, emek verdiğim için şu an çok düşünmüyorum. Ama ilerleyen zamanlarda Allah bilir, şu an satmayı düşünmüyorum, zevk kısmındayım” ifadelerini kullandı.