Kahramanmaraş’ta Süper Loto Büyük İkramiyesi Sahibini Bulmayı Bekliyor

Süper Loto'nun 207 milyon 314 bin 50 lira olan rekor ikramiyesi, Kahramanmaraş'a çıktı

Milli Piyango Süper Loto, haftanın belirli günlerinde yapılan çekilişlerle heyecan dolu anlar yaşatıyor. Son çekiliş 21 Ocak tarihinde gerçekleşti ve şanslı numaralar 4-11-19-26-39-57 şeklinde belirlendi. Bu çekilişte tam 6 bilen bir kişi çıktı ve tarihin en büyük ikramiyesi olan 207 milyon 314 bin 50 lira ise Kahramanmaraş’ta oynanan bir kuponun sahibine isabet etti.

Kahramanmaraş’ın merkezine bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde yer alan Samsun Çarşısı’ndaki Milli Piyango bayisinde oynanan bu şanslı kupon, henüz sahibini ortaya çıkarmadı. Bu durum, şehirde büyük bir heyecan yaratırken, bayi sahibi Kemal Salan, talihliyi bulmaya çalıştığını belirtiyor. Sürekli olarak süper loto oynayan daimi müşterilerini arayan Salan, henüz talihliyi öğrenememiş olmanın hayal kırıklığını yaşadığını dile getiriyor.

Kemal Salan, “21 Ocak tarihinde yapılan Süper Loto çekilişi Kahramanmaraş’a çıktı. Bu çekilişin ikramiyesi, Süper Loto’nun tarihindeki en büyük ikramiye olan 207 milyon 314 bin TL oldu. Şanslı müşterimiz gelip kuponunu oynadı, ancak henüz kendisinden haber alamadık. Çekilişten sonra aradığımız ve ulaşamadığımız müşterilerimiz oldu. Talihlinin bir an önce ortaya çıkmasını bekliyoruz” şeklinde konuşuyor.

21 Ocak 2023 tarihli Süper Loto çekilişinde sadece 1 kişi 6 bilerek büyük ikramiyenin sahibi oldu. Ayrıca 5 bilen toplam 15 kişi ise kişi başı 92 bin 413 lira ikramiye kazandı.