Kahvehane Tartışması Kanlı Bitti: 5 Kişi Hayatını Kaybetti, 9 Şüpheli Tutuklandı

İzmir'de 5 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kavgada 5 tutuklama

Cüneytbey Mahallesi’nde yaşanan olayda, iki husumetli grup arasındaki anlaşmazlığı çözmek amacıyla bir kahvehanede buluştu. Ancak konuşmanın ardından taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında bir grup tabancalarını çıkararak karşı gruba saldırdı ve peş peşe ateş açtı. Olayda yedi kişi yaralanırken, şüpheliler kaçtı. Ne yazık ki, üçü olay yerinde, ikisi ise hastanede hayatını kaybetti. Ölenler Timuçin Altınel, Süreyya Bayrak, Barış Coşgun, Rıdvan Bağcalı ve Ozancan Doğan toprağa verildi. Ağır yaralanan M.Y. ve A.K.’nin tedavileri devam ediyor.

Bölgedeki kahvehaneleri işleten tarafların, müşteri kapma nedeniyle aralarında husumet olduğu bildirildi. Olayın ardından yapılan incelemelerde saldırganların, yedi- sekiz ay önce karşı tarafın silahlı saldırısına uğradığı öğrenildi. Husumeti bir sona erdirmek için bir araya gelen taraflar, ancak bir kez daha tartıştı.

Polis, gözaltı kararı verdiği 11 şüpheliden dokuzunu tutukladı. İşlemleri tamamlanan yedi şüpheliden beşi tutuklandı, ikisi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Birinci dereceden cinayetle ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro dedektifleri, sonrasında iki şüpheliyi daha yakaladı. Gözaltına alınan dört şüphelinin işlemleri ise sürüyor.