Kamyonet Kazası Kanarya Mahallesi’ni Sarsıyor

Küçükçekmece'de kaza! 1 kişi kamyonet ile duvar arasında sıkıştı, vatandaşların çabasıyla kurtarıldı

Olay, Kanarya Mahallesi 2. Arakuşu Sokak’ta saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Bir kamyonet şoförü, atık kağıt toplama deposunun önüne aracını park ederek kağıt yüklemeye başladı. Ancak yokuş yukarı duran kamyonet henüz belirlenemeyen bir sebeple hareket etti.

Kamyonet yokuş aşağı kaymaya başlayarak 2 kişiye çarptıktan sonra üstlerinden geçti. Aynı zamanda Ali Biçer adlı bir vatandaş ise kamyonet ile duvar arasına sıkıştı. Diğer iki kişi kendi çabalarıyla kamyonetin altından çıkarken, Biçer yerinden kurtulamadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çevredeki bir kişi kamyonete binerek onu durdurdu ve Ali Biçer kurtarıldı. Kolundan yaralanan Biçer ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sokakta esnaflık yapan Hasan Akbalık, “Kartonları arabaya yüklerken araç kaydı. Adamın kolu arada kaldı. 2 kişi de kamyonetin altında kaldı. Otoparkçı aracı çalıştırıp çıkarttı. Sıkışan kişinin kolu kötüydü. Ambulans gelip yaralıyı götürdü” dedi.