Kandıra’da Mavi Bayraklı Plajlar Büyük İlgi Görüyor

İstanbul'un yanı başında: Mavi bayraklı plajlar dolup taştı

Kocaeli’nin Mavi Bayraklı Plajları, Tatilcilerle Dolup Taşıyor

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan mavi bayraklı plajlar, hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nin çeşitli ilçelerinden gelen tatilcilerle dolup taşıyor. Kerpe, Cebeci, Kumcağız, Bağırganlı, Kovanağzı ve Seyrek plajları, otel, pansiyon ve kamp alanları gibi konaklama yerlerinde yer bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Arkadaşıyla Kandıra’ya geldiğini belirten Kemal Tümer, “Burayı seviyoruz. Güzel, eğlenebilecek, keyif alabileceğimiz bir yer ve burayı tercih ediyoruz. Temiz bir yer, keyif alıyoruz. İzmit’te oturuyorum, araçla 1 saatte geliyoruz” şeklinde konuştu.

Kocaeli’de ikamet eden Ali Özdemir ise ailesiyle geldiklerini söyleyerek, “Kandıra sahilleri, ilimizin mavi bayraklı plajlarından bir tanesi. Hafta sonunu değerlendirmek için ailece geldik. Kocaeli’de en yakın gidilebilecek mavi bayraklı plajlar Kerpe, Kumcağız, Cebeci. Burayı değerlendirmek istedik. Hava, deniz, imkanlar güzel. Şezlong ve şemsiyemizle beraber ailece vakit geçiyoruz. Normalde yaz tatiline başka illere gidiyoruz ama hafta sonları ya da günübirlik kaçamak olarak buraya geliyoruz. Burası da Antalya, Akdeniz sahillerini aratmıyor” açıklamasını yaptı.