Karacabey’deki Trafik Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Bursa Karacabey'de feci kaza... 3 can kaybı, 11 yaralı

İlgili Haber: Karacabey’de Meydana Gelen Kaza Sonucunda 3 Kişi Yaşamını Yitirdi

Karacabey ilçesinde, sabah saatlerinde meydana gelen bir kaza sonucunda üzücü bir olay yaşandı. Suriye uyruklu Hüsen Feris, mevsimlik işçileri Tophisar Mahallesi’ndeki tarlaya götürmek amacıyla kullandığı açık kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, Fevzipaşa Mahallesi’ndeki Çanakkale kara yolunda bulunan tarlaya savruldu.

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, hemen müdahalede bulundular. Ne yazık ki, Mukaddes Can ve Suriye uyruklu Emine El Mohammed olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Sürücü Hüsen Feris ile Abid Muhammed, Nuriye Sayılır, Nihat Yusuf Hüseyin, Abdullah Elmuhammed, Ayşe Elramadan, Usame Elmuhammed, Sana Feris, Hulva Hüseyin, Kamile Kaya, Muhammed Cezim Muhammed ve Şuhela Kazı Muhammed ise yaralı olarak Bursa Uludağ Üniversitesi ve Bandırma Devlet Hastaneleri’ne kaldırıldı.

Maalesef, ağır yaralanan Abit Muhammed, tüm çabalara rağmen yaşamını kaybetti. Diğer yaralılar ise hastanelerdeki tedavilerine devam etmektedir. Kazayla ilgili soruşturma başlatılmış bulunmaktadır. Bu üzücü olay sonucunda yaşamını yitirenlerin aileleri ve çevresine başsağlığı diliyoruz.