Kavgalı Çiçekçi Skandalı: Bar Kavgası Ölümle Sonuçlandı!

Eşinin fotoğrafını görünce dehşet saçmıştı! 29 yaşındaki genci tek yumrukla öldüren şahsın ifadesi ortaya çıktı

Bar Kavgası Acı Sonla Bitti: Yabancı Uyruklu Eşin Fotoğrafı Paylaşıldı, Kavga Çıktı!

Spor hocalığı ve korumalık yapan Kıvanç Şensöz’ün yabancı uyruklu eşi, çiçek satışı yapmak için sosyal medya platformlarını kullanmaya başladı. Aynı bölgede uzun yıllardır çiçekçilikle uğraşan Eşref Yunus Yıldırıcı ve ailesi de çiçek ve buket fotoğrafları paylaşarak satış yapıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Kıvanç Şensöz, eşinin fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasına sinirlenerek tepki gösterdi. Şensöz, “Neden karımın fotoğrafını paylaşıyorsunuz, emek hırsızısınız” diyerek tepkisini dile getirdi.

Tepki üzerine Firdevs Yıldırıcı, hatasını kabul ederek özür diledi. Bu olayın ardından Kıvanç Şensöz, Eşref Yunus Yıldırıcı ile yüz yüze gelmek istedi ve 12 Ekim’de çiçek deposuna gitti. Ancak bu buluşma şiddetle sonuçlandı. Şensöz, bir anda yumruk atarak Yıldırıcı’yı yere düşürdü ve defalarca tekmeledi. Olaya müdahale eden dayısı Ali Okur, Yıldırıcı’nın hastaneye kaldırılmasını sağladı.

Eşref Yunus Yıldırıcı, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Kıvanç Şensöz tutuklandı ve ifadesinde, “Bir anlık öfke ve sinirime yenik düştüm, öldürme niyetim yoktu” dedi.

Yıldırıcı’nın cenazesi, ailesinin organ bağışı kararından vazgeçilmesiyle defnedildi. Kıvanç Şensöz ise yaşanan olaydan dolayı pişmanlığını dile getirdi.