Kayseri’de CHP Üyesi Silahlı Saldırıya Uğradı

Kayseri’de CHP’li üyeye saldırı: Ayağından vuruldu

Kayseri’de CHP Üyesi Şerafettin Bahadır’a Silahlı Saldırı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde önceki akşam CHP üyesi Şerafettin Bahadır’a kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan silahlı saldırıda Bahadır, önce darbedildi ve ardından tabancayla ayağından vuruldu. Olayın ihbarının ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bahadır, sağlık ekipleri tarafından Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve daha sonra Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Ağır yaralı olan Bahadır’ın yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Saldırı sonrasında jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Pınarbaşı’nın önceki dönem belediye başkanı Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi E.U. şüpheli olarak gözaltına alındı ve işlemleri devam ediyor.

‘Topal’ Şarkısıyla Oynadı

Şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın ‘Topal’ şarkısı eşliğinde oyun oynayan CHP’li Şerafettin Bahadır, bu görüntülerin MHP’li başkan adayı Menduh Uzunluoğlu’na gönderme olarak yorumlanmasıyla gündeme gelmişti.

Saldırı sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Lideri Özgür Özel, “Şunu bilsinler ki, bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Biz metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi. Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ise Özel’e karşı çıkarak “Acizlik iftira atmaktır, en büyük acizlik ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır” şeklinde açıklamalarda bulundular. Yönter, Ersoy’un tweet’ini alıntılayarak “Haydi başka kapıya” ifadesini kullandı.