Kayseri’de Kaybolan Enes Ahmet Tekin İçin Arama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Tıp fakültesi öğrencisi Enes 13 gündür kayıp... Gözü yaşlı anne: Ne olur dön yavrum

Kayseri’de 13 gündür kayıp olan Enes Ahmet Tekin’in bulunması için arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Enes Ahmet, 21 Temmuz tarihinde annesiyle birlikte Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne gitmiş ancak annesinden ayrıldıktan sonra kendisinden herhangi bir haber alınamamıştır. Tekin ailesi kayıp başvurusu yaptıktan sonra, Derevenk Viyadüğü çevresinde arama çalışmaları yoğunlaştırıldı. AFAD, polis, ANDA ve gönüllülerden oluşan 60 kişilik ekip, Enes Ahmet Tekin’i bulmak için kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de dağlık bölgelerde aramalarını sıklaştırmış ve drone kullanarak bölgeyi taradı.

Enes Ahmet’in babası Osman Tekin, arama çalışmalarını gözyaşlarıyla izlerken şu sözleri dile getirdi: “Oğlum, 21 Temmuz’dan beri kayıp. Annenle birlikte üniversiteye gittin. Oradan ayrıldın ve en son bu viyadük civarında görüntülerin var. Oğlum, ne olur gel. Tıp okumaktan hoşlanmıyorsan başka bir şey okuma. Okula hiç gitme bile. Sadece gel oğlum, gelmezsen izini ver. Bir telefon aç, birine telefon açtır, sağlığının yerinde olduğunu bilelim. Hayatta olduğunu bilelim, gerisi önemli değil. Ne istersen yaparım, dön yavrum yuvana. Allah ekiplerden de razı olsun. Duyanlar, görenler varsa lütfen emniyete bilgi versinler. Onlar da zaten seferber durumda.”

Enes Ahmet’in annesi Tülay Tekin ise gözyaşları içinde kayıp oğluna şöyle seslendi: “Oğlum, ne olur dön yavrum. Seni çok özledik. Böyle ayrı kalmamız hiç yaşamadığımız bir durum. Arkadaşlarıma sesleniyorum; lütfen yardım edin ne olur.”

Enes Ahmet’in ağabeyi Aydın Tekin ise, kardeşinden iyi olduğunu bildiren bir mesaj beklediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Kardeşim, eve dönmek istersen kapımız her zaman sana açık. Bana bir mesaj yaz. Sen benim dünyadaki en iyi arkadaşımsın, bana ulaş. İyi olduğunu sadece bilmek istiyoruz.”