Kaza Haberi: Avukat Çarptı, Hayatını Kaybetti

İzinli asker, otomobille çarptığı avukatın ölümüne neden oldu



Kaza sonucu Avukat Cafer Alpgiray Kıskaç hayatını kaybetti

Mustafakemalpaşa’da Otomobil Kaldırımda Yürüyen Avukat Cafer Alpgiray Kıskaç’a Çarptı

Dün akşam saat 23.30 sıralarında Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen kaza sonucu, askerden izin alarak gelen A.D. (20) idaresindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen avukat Cafer Alpgiray Kıskaç’a (29) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Kıskaç, park halindeki başka bir araca çarparak ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cafer Alpgiray Kıskaç ve A.D.’yi ilk müdahalesinin ardından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, avukat Kıskaç’ın durumu ağırlaşınca Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi ve tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza sırasında İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Cafer Alpgiray Kıskaç’ın ilçeye icra dosyası için geldiği ve Uşak’a gitmek üzere terminale yürürken kaza sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

A.D.’nin ise askerlik görevini tamamlayarak izinli olarak Mustafakemalpaşa’ya geldiği ve kaza sonucu yaşanan üzücü olayla ilgili soruşturma başlatıldı.