Kaza Sonrası Olaylar

Antalya'da iki araç kafa kafaya çarpıştı: Çocuğuna sarılarak tedavi oldu

Kafa Kafaya Çarpışan Otomobillerin Neden Olduğu Kaza Sonrası Olaylar

Dün akşam saat 20.30’da, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi’nde 2811 sokak ile 2764 sokak kesişiminde meydana gelen kaza, büyük bir sarsıntı yarattı. Sürücülerinin isimlerinin bilinmediği 34 EMF 547 plakalı otomobil ile 07 AOG 578 plakalı otomobil, sokakların kesiştiği noktada kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışma sonucunda araçlardan biri sokak üzerindeki elektrik direğine çarparak savruldu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ve sağlık ekipleri, araçlarda sıkışan olup olmadığını kontrol etti. 07 AOG 578 plakalı aracın sürücüsü, kazayı yara almadan atlattığı için kendisiyle aynı araçta bulunan çocuğuna sarılarak ambulansla tedavi olmak üzere hastaneye sevk edildi. 34 EMF 547 plakalı aracın sürücüsü olan annenin ise, oğlunu kaza sonrası kaldırım kenarında oturur vaziyette görüp gözyaşı dökerek oğluna sarıldığı belirtildi.

Kazada araçlarda bulunan 3 kişi ve çocuk, ilk kontrollerin ardından tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Elektrik direğine çarpan araç nedeniyle elektrik arıza ekipleri de olay yerine çağrılarak tedbir amaçlı elektrik direği ve kabloları kontrol etti.