Keçilere Yapılan Silahlı Saldırı Türküleri Etkiledi

Denizli’de dehşete düşüren olay! 10 keçiyi silahla katlettiler

Denizli’nin Tavas İlçesinde Keçilere Silahlı Saldırı!

Denizli’nin Tavas ilçesi Çakıroluk-Naldöken mevkisinde meydana gelen olayda, Halil Kocabıyık’a ait kırsal alanda konaklayan keçi sürüsüne kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Tüfekle yapılan saldırı sonucunda kurşunların hedefi olan 10 keçi hayatını kaybetti.

Sabah sürüsünü otlatmak için kırsala çıkan çoban, farklı bölgelerdeki ölü ve yaralı keçileri görünce büyük üzüntü yaşadı. Yaralı 2 keçiyi yaşatmak için büyük çaba harcayan çoban, omzuna aldığı onlarca kilo ağırlığındaki hayvanları veterinere yetiştirmek için kilometrelerce taşıdı. Ancak yaralı keçiler kurtarılamadı ve son nefeslerini verirken çıkardıkları inlemeler yürekleri sızlattı.

Sürü sahibi Halil Kocabıyık, yaşadığı üzüntüyü “Canımızı yaktılar, resmen katliam yapmışlar” diyerek şu sözlerle ifade etti: “Dün sabaha karşı Çakıroluk mevkisinde sürüleri gütmek için gittiğimde yol üzerinde ölmüş ve yaralı şekilde keçileri görünce neye uğradığımı şaşırdım. Yaralı keçileri sırtımızda taşıyarak getirdik. Bu insanlık değil, dilsiz günahsız hayvanlardan ne istediniz. Onlar bizim evlatlarımızdı, canımızdı. Şu ana kadar 10 keçimiz telef oldu.” şeklinde açıklamalarda bulundu.