Keçiören’de Şahin Apartmanı’nda Asansör Tartışması Cinayete Dönüştü

Ankara’da yine gürültü cinayeti

Keçiören ilçesinde meydana gelen olayda, Ankara’da bulunan Şahin Apartmanı’nda yaşayan Uğur Şahan (48) ve oğlu Mehmet Ali Şahan (15), bozulan asansörü tamir etmek için çalışmaya başladı. Ancak bu sırada binanın yöneticisi Sema Taşkıran (46) ile Hüseyin Alkan (59) arasında önceden yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle gürültülü bir tartışma başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle beraber Hüseyin Alkan, pompalı tüfeğiyle baba Uğur Şahan ve oğlu Mehmet Ali Şahan’a ateş açarak saldırdı. Baba ve oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, Alkan, cinnet getirerek Sokak ortasında kaçmaya çalışan ailenin kadın üyeleri Sevda Şahan ve Sema Taşkıran’ı da takip etti. Kadınlara da aynı şekilde pompalı tüfekle ateş açan Alkan, ağır yaralanmalarına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, ağır yaralanan Sevda Şahan ve Sema Taşkıran’ı hemen hastaneye kaldırdı. Ancak baba Uğur Şahan ve oğlu Mehmet Ali Şahan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın ardından Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Hüseyin Alkan’ı olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şahan ailesinin yakınları ise olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Baba ve oğlunun cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.