Kenan ve Zayn Sofuoğlu ile Bakan Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pistte Yarıştı

Bakan Uraloğlu ve Zayn Sofuoğlu TOGG aracıyla test yarışı yaptı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılması planlanıyor. Bugün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kenan Sofuoğlu ve oğlu Zayn Sofuoğlu ile birlikte pistte incelemelerde bulundu. Bakan Uraloğlu, Kenan ve Zayn Sofuoğlu ile birlikte pistte test sürüşleri yaparak yarıştı.

Bakan Uraloğlu, yarış öncesi Kenan Sofuoğlu’na, “Bu sefer ben iddialıyım. İkinciliği bırakmayacağım. Bir aileden birincilik bir kişiye yeter, ikinciliği de biz alalım” şeklinde konuştu. İkili birbirlerine başarılar dileyerek yarışa başladı. Kenan ve Zayn Sofuoğlu birincilikle sonuçlanan yarışı tamamlarken, Bakan Uraloğlu ikinci oldu. Test sonrasında Bakan Uraloğlu, Zayn Sofuoğlu ile birlikte pistteki uçağın kokpitine girdi. Ardından Bakan Abdulkadir Uraloğlu, Zayn Sofuoğlu ile bir yarış daha gerçekleştirdi.

Uraloğlu, yarışı kazanan Zayn Sofuoğlu’nu tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Kenan Sofuoğlu ise Bakan Uraloğlu ile birlikte TOGG aracıyla pistte sürüş yaptı. Bu anlar özel olarak paylaşıldı.