Kepez’te Çocuk İstismarı Olayı

Antalya'da iğrenç olay! Komşunun zihinsel engelli kızına istismardan tutuklandı




Kepez Mahallesinde İstismar Olayı

Kepez Mahallesinde Şok İstismar Olayı!

22 Ağustos günü Kepez ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaşanan olayda, tarım işiyle uğraşan Gürcistan uyruklu T.V. (35) ve eşi oto tamirci dükkanında çalışırken komşuları kaportacı Ecder Tayfun Polat’ın çiftin zihinsel engelli kızı K.V.’yi alıp istismar ettiği ortaya çıktı.

Eşinin yaşadıklarını anlatan M.T., “Daha önce de kendi evine götürüp, çocuğu taciz etmiş. Kimseye söylemesin diye de bıçak dayamış, tehdit etmiş. Çocuk olay sonrası bana her şeyi ağlayarak anlattı” dedi.

Şikayet üzerine gözaltına alınan Polat tutuklandı. Ailenin avukatı Tolga Alp Kocaoğlu, “Çocuğumuz beyin gelişimi bakımından savunamayacak durumda. İstismar uzun süre devam ediyor. En ağır ceza verilmesini talep ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Anne T.V. ise Polat’ın çocuğuna baktığını belirterek, “Onun çocuğuna 3 ay boyunca annelik yaptım, ninni söyledim. Ben olay esnasında çalışıyordum. Biz şikayetçi olduktan sonra geldi, bizi tehdit etti. En büyük cezayı almasını istiyorum. Benim kızımın yerine onun kızı olsa ne yapardı?” dedi.