Kıskançlık Krizi Sonucu Ölümle Sonuçlanan Olayda İfadeler Ortaya Çıktı

Düzce'de eşiyle gördüğü kişiyi öldürmüştü! Köksal Kıbrıs'ın ifadesi ortaya çıktı

Akınlar Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde, Melen Çayı’nın yanında bir olay meydana geldi. Köksal Kıbrıs, eşinin Yakup Yaman ile otomobilde olduğunu düşündü ve bu durumdan dolayı kendisini aldattığını düşündü. Bu sebeple aralarında tartışma başladı ve sonrasında kavga çıktı. Kıbrıs, Yaman’ı 15 yerinden bıçakladı ve ardından başına taşla vurarak darbetti. Korkutucu bir şekilde eşini bıçaklayan Kıbrıs, otomobilin camlarını kırarak parçalarını Yaman’a fırlattıktan sonra kaçtı. Bu olay anları kameralar tarafından kaydedilirken, Yaman hastaneye kaldırıldı ancak ne yazık ki hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından yakalanarak suçunu itiraf eden Köksal Kıbrıs ise tutuklandı.

Kıbrıs’ın ifadesi de ortaya çıktı. Pişman olduğunu belirten Kıbrıs, “Eşimin vardiyası o gün 00.00-08.00 arasında olduğu için şüphelenmeye başladım. Daha önce yaşadığı olayları öğrenerek çocuklarımın hatırına onu affetmiştim. Ancak hala güvenemiyordum, bu yüzden telefonuna bir uygulama yükledim. Olay günü eşim beni aradı ve hastaneye gideceğini söyledi. Hastane açık olduğunda konumunu kontrol ettim ve başka bir yerde olduğunu fark ettim. Oraya gittim ve eşimi Yakup’la sarmaş dolaş görünce kendimi kontrol edemedim. Ne olduğunu hatırlamıyorum. Hastanede gözlerimi açtığımda, olayı bana anlattılar.

Yakup Yaman… “Neler yaptığımı, neler yaşadığımı hatırlamıyorum. Olayı bana anlatmalarının ardından pişmanlık duydum. Aslında maktulu öldürmek istemiyordum, sadece elimde kanıt olması için o bölgeye gitmiştim. Çocuklarımın velayetini almak için kanıtlara ihtiyacım vardı” şeklinde konuştu.