Kıskançlık Nedeniyle Yaşanan Tartışma Sonucu Döşemealtı’nda Üzücü Olay

Antalya'da vahşet: 25 yıllık eşini kıskançlık yüzünden öldürdü

Kıskançlık nedeniyle yaşanan bir tartışma sonucunda, Döşemealtı ilçesinde bulunan bir apartmanın giriş katında üzücü bir olay meydana geldi. Döşemealtı Belediyesi’nden emekli olan kepçe operatörü İbrahim Güzelçolak, eşi Nadire Güzelçolak ile geçimsizlik sebebiyle anlaşmazlığa düştü.

Tartışmanın şiddeti artarken İbrahim Güzelçolak, evde bulunan bir av tüfeğini eline aldı ve eşi Nadire Güzelçolak banyoya sığındı. Olayın seyrinden dolayı İbrahim Güzelçolak, eşine tek el ateş ederek apartmandan ayrıldı. İbrahim Güzelçolak, damadına telefon açarak eşini öldürdüğünü itiraf etti ve ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

Polis ekipleri evde inceleme yaparken, Nadire Güzelçolak’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayın haber verilmesiyle birlikte savcı, Cinayet Büro Amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yapılan incelemelerin ardından Nadire Güzelçolak’ın cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürülmek üzere otopsi için taşındı.

İbrahim Güzelçolak, polis ifadesinde kıskançlık nedeniyle bu cinayeti işlediğini beyan etmişti. İncelemeler devam ediyor.