Koca İstanbul’da Can Pazarı: Evi Yakma Kalkışması

Eşinden ayrılan şahıs dehşet saçtı: Eski eşinin ve çocuklarının oturduğu evi yakıp kaçtı

Eşini ve Çocuklarını Benzinle Tehdit Eden Şahıs, Evlerini Yakmaya Kalkıştı

İstanbul’un Beykoz ilçesinde, Fatih Mahallesi, Şiir Sokak’ta yaşanan olayda, eşi P.G. ile boşanan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir şahıs, sinirlenerek eşi ve çocuklarının oturduğu evi benzinle yakmaya kalkıştı. Olayın yaşandığı saat 14.00 sıralarında gerçekleştiği belirtildi. Şahıs, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Çevre sakinleri, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesi sayesinde söndürüldü. Evde bulunan kişinin ağabeyi, dumandan etkilenerek baygınlık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Şahsın eşi P.G. ve çocuklarının olay sırasında evde olmaması, büyük bir facianın önüne geçti.

Olay sonrasında, şahsın eşi P.G. yaşadıklarını şu şekilde aktardı: “Benim kocam uyuşturucu bağımlısı, birçok şikayetim var. Abisinin ve babasının da aynı sorunları olduğunu biliyorum. Sabah beni tehdit etti, madde kullanmıştı. Halam beni arayarak ‘evden çık’ dedi. Uyarı üzerine evden ayrıldım ve facianın eşiğinden döndüm.”

Polis ekipleri, evi yakan ve olay yerinden kaçan şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.