Konyaaltı Teleferik Kazası Son Durum

Teleferik kazasında kahreden detay ortaya çıktı! Babasının öldüğünü bilmiyor

Konyaaltı Tünektepe Teleferik Kazasının Yankıları Sürüyor

Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan’da meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı Tünektepe Teleferik kazasının etkileri hala devam ediyor. Kazanın ardından ANET’in eski Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdürü ve mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz dahil olmak üzere toplam 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. CHP’li yetkililer, Kocagöz’ün tutuklanmasına karşı yapılan itirazın sonuçlanmasını bekliyor.

Kazada yaralanan 7 kişi ise aynı gün farklı hastanelere gönderilerek tedavi altına alındı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavileri devam eden Herdem Eyyüpoğlu, Kaan Akgün ve Özlem Şahin’in durumları izlenmekte. Kazada hayatını kaybeden avukat Memiş Gümüş’ün büyük oğlu Lütfüllah Gümüş ise ameliyat sonrası bugün taburcu edilerek Antalya’daki yakınlarına gönderildi.

Antalya’ya bayram tatili için gelen ve kazada hayatını kaybeden avukat Memiş Gümüş’ün eşi Keziban Çapar Gümüş ile küçük oğlu Fatih Gümüş’ün tedavileri ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde devam ediyor. Keziban Çapar Gümüş’ün pelvis kemiği kırık olduğu, ancak iç kanama riskinin bulunmadığı belirtildi. Küçük çocuk ise sağ bacağı kırık olmasına rağmen odasında annesini istemesi üzerine aynı odada annesiyle bir araya getirildi.

ANET Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Mesut Kocagöz’ün yerine yönetim kurulu toplanarak yeni başkan seçimi yapıldı. Yapılan toplantı sonucunda emekli emniyet müdür yardımcısı ve eski Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Edip Kemal Bahadır, ANET’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.