Konyaaltı’nda Trafik Kazası ve Şaşırtıcı İnsani Hikaye

Antalya'da oğulları kaza yapan baba, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu

Konyaaltı’nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Şaşırtan Detaylar

Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi Antalya-Kemer yolu üzerinde bugün saat 11.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Ahmet K. idaresindeki 15 DG 855 plakalı araç ciddi hasar aldı. Kaza anında aracın direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kontrolden çıkarak refüje çarpan ve daha sonra su bulunmayan kanalın beton blokuna çarparak duran araçta bulunan Ali Sarı, itfaiye ekiplerinin 15 dakikalık titiz çalışması sonucu kurtarıldı.

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen kazada sürücü Ahmet K. ve kardeşi Mustafa K. hafif yaralarla atlattı. Baba Süleyman K.’nin ise olay anındaki tepkisi dikkat çekti. Panik içinde çocuklarına destek olmaya çalışan Süleyman K., özellikle su içme konusunda endişeliydi. Oğlu Ahmet K.’ye sarılarak gözyaşı döken baba, su isterken, Ahmet K.’nin ise “Su yok mu?” şeklinde bağırması dikkat çekti. Annesi ve kardeşini ambulansa bindirip hastaneye sevk ederken tedaviyi reddeden Ahmet K., kaza sonrası oldukça sarsılmış görünüyordu.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, hurdaya dönen araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kazanın detayları ve neden kaynaklandığı ise henüz netlik kazanmış değil.