Konya’da İstismar Davası: Mızırak ve Meral A. Tutuklandı

Muhtara sevgilisinin kızını istismardan 46 yıl


Mızırak ve Meral A. Gözaltına Alındı

Konya’da yaşanan olayda, Murat Mızırak ve Meral A. gözaltına alındı. Polis ekipleri, Mızırak’ın telefonunda yapılan incelemede, S.A. ile cinsel içerikli fotoğraflar ve videolar bulundu.

S.A. ifadesinde, Murat Mızırak’ın kendisine yönelik istismarının 3 yıldır aralıklarla devam ettiğini belirtti. Anne Meral A. ise savunmasında, “Mızırak ile ara sıra swinger partilerine katılıyorduk. Fotoğraflardan herhangi bir bilgim yok” dedi.

Muhtar Murat Mızırak ise S.A. ile ilişkiye girdiğini itiraf ederek, “Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti” şeklinde konuştu. Muhtar Mızırak ve Anne Meral A. tutuklandı.

Anneye de 39 Yıl Hapis Cezası

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, mahkeme indirim uygulamadan, anne Meral A. ve muhtar Murat Mızırak’a, ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 30’ar yıl, ‘Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içerir ürünlerin üretiminde çocukların kullanılması’ suçundan 9 yıl 4 ay 15’er gün ceza verdi. Ayrıca Mızırak’a ‘Müstehcenlik’ suçundan da 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.