“Konya’da Şiddet Olayı: Anneanne Hayatını Kaybetti”

Konya'daki dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti




Konya’da Yaşanan Şiddet Olayı

Konya’da Yaşanan Şiddet Olayında Ölü ve Yaralılar Var

Dün saat 13.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Ülkü Sokak’ta bulunan 5 katlı bir apartmanın 1’inci katında yaşanan olay, büyük bir üzüntü yarattı. Komşuların polisi aramasıyla ortaya çıkan olayda, Sahure Dudu Bahçeci’nin evinde yaşanan kavga sonucu trajik bir tablo ile karşılaşıldı.

Polisin yapılan incelemelerinde, Talha Çorum’un henüz belirlenemeyen bir nedenle anneannesi Sahure Dudu Bahçeci’yle tartıştığı ve şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Bahçeci’nin başını defalarca yere ve duvarlara vurarak, Hasibe Erdemir’i de yumrukladığı tespit edildi.

Acil olarak çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılan anne ve kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralar aldı. Maalesef, anneanne Bahçeci, hastanede verilen tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

Şüpheli Talha Çorum’un 3 ay önce Almanya’dan gelerek anneannesinin yanına yerleştiği ve daha önce psikiyatri tedavisi gördüğü, şizofreni tanısı konulduğu iddia edildi. Emniyette susma hakkını kullanan Çorum, adli makamlara sevk edildi.