Korkunç Kaza Sugözü Mahallesi’nde

El freni faciasında anne öldü, çocuğu yaralandı! Durdurmaya çalıştı ama başaramadı: Araç metrelerce yükseklikten uçtu

Korkunç Kaza Sugözü Mahallesi’nde Meydana Geldi

Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesi üzerinde bugün saat 18.30 sıralarında yaşanan korkunç bir kaza, bir ailenin yaşamını altüst etti. Emre Alıcı, eşi Esma Alıcı (31) ve 1 yaşındaki kızları F. E. A. ile birlikte gezinti yapmak için evlerinden ayrıldı. Ancak aracın çalışmaması üzerine yaşanan talihsiz bir olay aracın kontrolünü kaybetmelerine sebep oldu.

Emre Alıcı’nın kontrol amaçlı araçtan indiği sırada el freni boşalan araç, beklenmedik bir şekilde hareket etmeye başladı. Alıcı’nın durdurmaya çalıştığı araç önce duvara çarptıktan sonra hızla yokuş aşağı ilerleyerek uçuruma yuvarlandı. Olay esnasında Emre Alıcı araçtan düşerken, araçta bulunan eşi Esma Alıcı ve kızları Fatma Ela Alıcı ağır yaralandı.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda Esma Alıcı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı kızları F. E. A. ise Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay anları güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Emre Alıcı’nın ani müdahalesi, aracın uçurum kenarından düşmesi ve aileye yaşatılan bu acı olay çevredekileri derinden üzdü.