Kozluk’ta Zincirleme Kaza: Karayolu Ankara Yönünde Trafiğe Kapatıldı

Kocaeli'nde zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı

Kozluk mevkiinde meydana gelen bir kaza sonucunda D-100 Karayolu’nun Ankara istikameti geçici bir süre trafiğe kapatıldı. Kaza, seyir halinde olan bir kamyonetin molozlarını yola dökmesiyle gerçekleşti. Takiben, Karayolları Genel Müdürlüğü ve ilgili belediyeden temizleme çalışmaları için kamyonet ve minibüs gönderildi. Temizlik ekibi, yolun aydınlatmasını sağlamak amacıyla ışıklandırma yaptı ve temizlik çalışmalarına başladı.

Bu sırada, karayolları ve büyükşehir belediyesine ait araçlar, 2 otomobil ve bir minibüs ile çarpıştı. Zincirleme kaza sonucunda, 61 NK 518 plakalı otomobildeki 3 kişi ve belediyeye ait kamyonette bulunan 2 personel yaralandı. Olay yerine hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık personeli yaptı ve 5 kişiyi ambulanslarla hastaneye sevk etti. Sıkışan sürücü Muhammet Tuğral, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı ancak yapılan kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerindeki incelemelerin ardından bölgede temizlik çalışmaları başlatıldı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan D-100 Karayolu’nun Ankara istikameti, araçların kaldırılmasının ardından kontrollü bir şekilde yeniden trafiğe açıldı.