Kumbağ Kavşağında Doktorlar Hayatını Kaybetti

Şehri yasa boğan kaza: 2 doktor hayatını kaybetti

Kumbağ Kavşağında Meydana Gelen Kazada İki Doktor Yaşamını Yitirdi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ kavşağında meydana gelen kazada, sürücü Dr. L.K.’nin kontrolündeki 22 ADU 345 plakalı elektrikli cip, Malkara yoluna çıkarken istinat duvarına çarptı. Kazada, Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilda Turgut ile Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde nöroloji uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Emel Ersöz olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Dr. L.K. ve diğer yolcu doktor A.A.G. ise yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, hayatını kaybeden doktorların cenazeleri savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldığını belirledi. Kazanın, doktorların bir kongreden döndükleri sırada meydana geldiği bildirildi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, kazada hayatını kaybeden doktorlara Allah’tan rahmet dileyerek, yaralı hekimlere acil şifalar temennisinde bulundu. Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü de taziye mesajları yayımlayarak, doktorların kaybının büyük bir acı olduğunu ifade etti.

Kazanın ardından şehir genelinde büyük bir üzüntü yaşanırken, sosyal medyada da hayatını kaybeden doktorlar için taziye mesajları paylaşıldı ve ailelerine başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Yerel ve ulusal sağlık camiasından gelen mesajlar da dikkat çekti.