Kuyucak-Denizli yolu üzerinde gerçekleşen trafik kazası iki kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu

Buharkent’te 4 aracın karıştığı feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Kuyucak-Denizli yolu üzerinde gerçekleşen bir trafik kazası sonucunda, iki kişi hayatını kaybetti. Kaza, Kurtuluş Mahallesi’ni geçtikten sonra meydana geldi ve saat 22.00 sularında gerçekleşti. 38 VS 344 plakalı bir otomobil, Denizli istikametinden Nazilli istikametine seyir halindeyken sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle aracın kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Bu sırada, Denizli istikametine doğru seyir halinde olan 21 TK 742 plakalı bir tırın sürücüsü, otomobile çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Bu manevra sonucunda tır yola devrildi. Kaza sırasında, yardım için emniyet şeridinde duran bir kamyon sürücüsü de kazada hayatını kaybedenlerin yanında yer aldı.

Kazayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda ambulans ekibi, yaralılara hızlı bir şekilde müdahale etti. Ancak, kazada sıkışan bir kişi hayatını kaybetmekten kurtulamadı. Yaşanan feci kaza, Kuyucak-Denizli istikametinde ulaşımın yaklaşık 2 saat boyunca kapalı kalmasına neden oldu.

Kazada hayatını kaybedenlerden biri Adil Boyacıoğlu, park halindeki bir kamyona arkadan çarptı. Eşi Arife Boyacıoğlu ise arkadaşı Adil Boyacıoğlu ile birlikte kamyonette yolcu olarak bulunuyordu. Kazada sıkışan Adil Boyacıoğlu, olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Arife Boyacıoğlu ise ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kazanın ardından, olay yerine gelen cumhuriyet savcısının talimatıyla birlikte kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, morga kaldırılmak üzere hazırlandı. Polis, kazayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü açıkladı.