Loft Şirketleri’nde Şiddet Olayı: İcra Kurulu Başkanı Şahin Eroğlu Tehdit Altında

Ağabeyim şirketi bastı

Loft Şirketleri’nin İcra Kurulu Başkanı olan Şahin Eroğlu’nun dilekçesine göre, Nurettin Eroğlu 6 Temmuz tarihinde Skylan Colins Genel Merkezi’ne gelmişti. Şahin Eroğlu, yönetim kurulu bulunan bölümündeki odasında otururken bir anda yüksek sesler ve hakaretler duydu. Merakla kapıya baktığında, kalabalığın yönetim kurulu katındaki odasına zorla girmeye çalıştığını gördü.

Şahin Eroğlu, içeri girenlerin ağabeyi olan Nurettin Eroğlu, koruması, özel şoförü ve özel kalemi olduğunu anladı ve bu sırada silahlarını fark ettiğinden hemen odasına saklandı. Nurettin Eroğlu’nun kapıyı kilitlemesi sonrasında sinirlenen Şahin Eroğlu’na yönetim kurulu başkanı olan Nurettin Eroğlu tehdit ve hakaretlerde bulunarak, “Seni öldüreceğim, çık karşıma” dedi. Korku içinde olan Şahin Eroğlu, şoförüne polisi aramasını söyledi. Polis ekipleri olay yerine gelerek, Şahin Eroğlu’nu mahsur kaldığı odasından çıkararak polis merkezine götürdüler.

Şahin Eroğlu ifadesinde, “Şirketler arasında bir ayrılma sürecindeyiz ve bu nedenle kendisi bana ve diğer kardeşlerime düşmanlık beslemektedir. Bundan 2.5 ay önce şirket merkezimize silahlı saldırı olmuştu. Herhangi bir olumsuzluk yaşanması durumunda, bunun sorumlusu kendisidir” dedi. Savcılık, iş insanı Nurettin Eroğlu hakkında soruşturma başlattı. Ancak Nurettin Eroğlu, dilekçesinde iddiaları reddetti.