Manisa Zeytinlik Faciası

Türkiye'nin kanını donduran vahşet! 3 çocuğunu katleden cani baba hayatını kaybetti

Manisa’da Zeytinlikte Aile Tragedisi

Manisa’nın Salihli ilçesindeki 4541/1 Sokak’ın üst kısmındaki zeytinlikte, 27 Ağustos sabahı trajik bir olay meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Vesim Şimşek, çocukları Hiranur (11), Cemre (4), Ceylin (2) ve Nira Şimşek’ı (14) evlerinden 2 kilometre uzaklıktaki zeytinliğe götürdü. Şimşek, yanında bulunan tabancayla çocuklarına ateş açtı ve ciddi şekilde yaraladı. Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu ve intihar edeceğini bildiren Vesim Şimşek, aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cemre, Ceylin ve Nira’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Vesim Şimşek ve Hiranur Şimşek ise hastaneye kaldırıldı. Çocukların cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Öte yandan, Vesim Şimşek’in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Vesim Şimşek’in eşi Naciye Şimşek’le boşanma sürecinde olduğu ve iş yerinde yaşadığı kazada sol gözünde görme kaybı yaşadığı belirtildi. Ayrıca Vesim Şimşek’in inşaat ustalığı yaptığı, bir kimya fabrikasında ise işçi olarak çalıştığı bilgisi paylaşıldı.

Kızlarının yan yana bir arada yemek yerken çekilmiş olan fotoğrafı da olayın acı hikayesine bir başka boyut kattı. Çocukların köfte ekmeği çok sevdiği ve Vesim Şimşek’in onlara bu yemeği aldığı gün bir fotoğraf çektirerek geriye acı hatıra bıraktığı ortaya çıktı.