“Mansur Yavaş, Adaylık Başvurusunu CHP Bülent Ecevit Parti Okulu’nda Yaptı”

Mansur Yavaş resmen aday


CHP Bülent Ecevit Parti Okulu’ndaki Mansur Yavaş Etkinliği

Mansur Yavaş’ın adaylık başvurusunu yaptığı CHP Bülent Ecevit Parti Okulu’ndaki tören, Ankara İl Başkanı Ümit Erkol tarafından kabul edildi. Törende çok sayıda partilinin hazır bulunduğu belirtildi.

Mansur Yavaş Açıklaması:

Yavaş, başvuru sonrası yaptığı konuşmada: Seçimlerden önce bir zihniyet değişikliği yapacağımızın ve tarafsız bir şekilde Ankara halkına hizmet edeceğimizin sözünü vermiştik. ‘Proje nedir?’ diye soranlara da aç ve açıkta kimseyi bırakmamak ve Ankara’dan kazandığımızı yine Ankara’ya harcamak diye açıklamıştık. ifadelerine yer verdi.

Yavaş’ın Ödüllü Hizmet Anlayışı

Yavaş, uyguladıkları hizmet modelinin dünyada ödül alarak örnek olduğunu belirterek şunları söyledi: Ankara’nın dürüst bir şekilde yönetileceğini bütün dünyaya göstermeyi amaçladık, bunu yapmaya da devam edeceğiz. dedi.

Mansur Yavaş’ın Yönetim Felsefesi

Yavaş, yönetim anlayışını anlatırken; En büyük amacımı beton bloklara değil güneşe, halka öncelik vermek olan yönetimimiz aynı şekilde devam edecek. ifadelerine yer verdi.

İttifakla İlgili Yavaş’ın Açıklaması

Yavaş, ittifak görüşmelerine dair bir soruya da Şimdiye kadar Millet İttifakı belediye başkanları olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Biz yine beraber çalışmak isteriz ama takdir kendilerinindir sözleriyle açıklık getirdi.