Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki Tekel Bayisinde Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayisine silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı

Silahlı saldırı, saat 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki bir tekel bayisinde gerçekleşti. İçeri giren 4 kişi, 3 kişiyi hedef alarak ateş etti. Bu saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ve 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, 21 yaşındaki Yusuf Erzen yaralandı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen saldırı anları da görüntülendi.

Görüntülerde, 3 kişi iş yerinde sohbet ederken, 4 kişi daha içeri girdi. Yeşil tişörtlü bir kişi ile iş yeri çalışanı arasında bir tartışma başladı. Saldırganlardan biri “Babanı çağır konuşalım” dedi ve iş yeri çalışanı da “Şimdi böyle niye geldiniz bana bi söyleyin” şeklinde yanıt verdi. Beyaz gömlekli saldırgan ise, “Baban bir şey paylaşmış, çağır konuşalım” dedi. İş yeri çalışanı, kasadaki silahı alarak yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş etti. Bu sırada saldırganlar kasada bulunan kişiye saldırıda bulundu. Beyaz gömlekli saldırgan ise elindeki silahı çıkararak önce iş yeri çalışanına ardından da diğer iki kişiye ateş etti.

Saldırının ardından, saldırganlar siyah renkli lüks bir cip ile olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, 2 kişinin ölümüne yol açan saldırıyı gerçekleştiren 4 kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.