Mehmet Can Buz: Konteyner Kentten Kayboldu.

Kayıp genç, yaşadığı yere 500 metre mesafede ölü bulundu

Mehmet Can Buz, Defne ilçesindeki Çekmece Mahallesi’nde bulunan konteyner kentten kayıplara karıştı

Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’nde bulunan konteyner kentte yaşayan mekanik ve elektrik mezunu 31 yaşındaki Mehmet Can Buz, geçtiğimiz Çarşamba günü konteynerden ayrılarak evinden kayboldu. Ailesi tarafından yapılan aramalara rağmen genç adam izine rastlanamadı. Depresyon ve şizofreni teşhisi konulan Buz’un cansız bedeni, yaşadığı konteyner kentine 500 metre mesafedeki terk edilmiş bir apartmanda bulundu.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, gencin kimliğini tespit ederek ailesine bilgi verdi. Polis ekipleri, olayın kesin ölüm nedenini araştırmak üzere soruşturma başlattı. Cenaze ise morga sevk edildi.

Üzücü olay öncesinde Mehmet Can Buz’un babası Cihan Buz, oğlunun durumuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Oğlumun depresyon ve stres kaynaklı unutkanlığı artmıştı. Tedavi görüyordu ve son kez bir hafta önce hastaneye gitmiştim. Ama o akşam saat 5’ten sonra bir daha haber alamadım. Kendisinden ‘eve yakınım, eve dönüyorum’ dediği günü hatırlıyorum. Ancak o saatten sonra bir daha kendisinden haber alamadım. Endişeliyim, çünkü ilaçlarını düzenli almadığı sürece kendisine ve çevresine zarar verebileceğini biliyorum.”

Kaynak: Haber Editoru