Melikgazi’de Restoran Saldırısı Sonucu Genç Kadın Hayatını Kaybediyor; Şüpheli Tutuklanıyor

18 yaşındaki Edanur Çoban'ı iş çıkışı pompalı tüfekle öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı

Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, restoranda çalışan Edanur Çoban, eski sevgilisi Gökhan Çatbaş’ın saldırısına uğradı. Çıkışta evine giden Çoban, Çatbaş tarafından pompalı tüfekle ateş açılarak yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, Çoban’ın hayatını kaybettiğini belirledi ve cansız bedeni otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Zanlı Çatbaş, polis tarafından Nevşehir’in Avanos ilçesi girişinde yakalandı ve Kayseri’ye getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Çatbaş, tutuklandı.

Üniversite eğitimi için çalıştığı ve harçlık biriktirdiği restoranda garson olarak çalışan Edanur Çoban’ın mezuniyetini beklediği belirlendi. Çoban’ın cenazesi, memleketi Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde defnedildi.

Şüpheli Gökhan Çatbaş’ın nöbetçi mahkemede verdiği ifadeye göre, olay anında alkollü olduğunu ve hakarete uğradığını söyledi. Çatbaş, “Olayı tasarlamadım. Edanur ayrılmak istediği için onunla son bir kez konuşmak için gittim. Gözüm döndüğünde ateş ettim” dedi.