MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı Vesilesiyle İnsanları Uyardı ve Mesaj Gönderdi

Devlet Bahçeli'den bayram mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı vesilesiyle halka bir mesaj göndererek düşüncelerini açıkladı. Bahçeli’nin mesajında söyledikleri şu şekildedir: “Birçok sözde özgürlükçü ve demokrat zihniyet, gerçekte ise despottan farksız bir şekilde davranarak insanların aldatılmasına ve sömürülmesine sebep oluyorlar. Bu zillet emelli insanların samimiyetle inisiyatif üstlenerek insanların ve Allah’ın rızasını kazanma amacı beyhude bir çabadır. Bugün her insanın Türk ve Türkiye’nin insan-millet-devlet ilişkileri üzerinde dürüstçe düşünmesi ve durumunu muhasebe etmesi gerekmektedir.”

Bahçeli, herkesin bir Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşatan, kendisini Allah yolunda feda edebileceğini gösteren kurban ibadetinin manevi önemine değindi ve şunları söyledi: “Gönüller arasındaki buzların erimesi, kırık dargın kalplerin barışması ve sıla-i rahim’in vatanımızın her yerinde bayrak gibi yükselmesi yürekten niyazımızdır.”

Son olarak, Bahçeli, halkın ve Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, herkesin yolculuklarında kazadan beladan uzak güzel bir tatil geçirmelerini ve sevdiklerine mutlu bir şekilde kavuşmalarını diledi.