Milli Piyango’dan Yılbaşı Büyük İkramiye Heyecanı!

Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL... İkramiyenin tamamı dağıtım garantili

Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri satışa sunuldu. Biletlerin fiyatları çeyrek için 100 TL, yarım için 200 TL ve tam bilet için 400 TL olarak belirlendi. Yılbaşı biletlerini almak isteyen oyunseverler, gezici ve sabit bayilerin yanı sıra www.millipiyangoonline.com adresi, Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması ve sabit bayilerdeki oyun terminalleri üzerinden dijital bilet olarak satın alabilecek.

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde, 400 milyon TL değerindeki büyük ikramiye, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtım garantisiyle sunulacak. Belirlenen kurallara göre, biletin satılan adede bakılmaksızın, büyük ikramiye tüm biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi, büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar sürecek.

Çekilişin canlı yayını, 31 Aralık 2023 gecesi televizyonda gerçekleştirilecek ve tüm çekiliş sonuçları www.millipiyangoonline.com adresinde yayınlanacak. Oyun severler, biletlerinin ikramiye kazanıp kazanmadığını, amorti sonuçları dahil olmak üzere kolaylıkla www.millipiyangoonline.com üzerinden öğrenebilecekler.