Milli Takım Hollanda’yı Yendi

Erdoğan’dan ‘altın futbolcular’a övgü: Stattan başımız dik ayrıldık


Hollanda Milli Takımı’na Karşı Alınan Büyük Galibiyet

Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası’nda Hollanda’ya karşı gösterdiği üstün performansla büyük bir zafer elde etti.

Futbol Federasyonu Başkanı ve teknik ekip başarılı organizasyonlarından dolayı tebrik edilirken, maçın UEFA’nın Merih Demiral’a yönelik aldığı haksız kararın gölgesinde oynandığı vurgulandı.

Maç sonunda Hakem penaltı pozisyonunu vermezken, Milli Takımımızın göstermiş olduğu mücadele ve heyecan seyircileri mest etti.

Federasyon Başkanıyla soyunma odasında yapılan toplantıda hedef büyütülerek önümüzdeki şampiyonalara odaklanılacağı ifade edildi.

Merih Demiral’a verilen cezanın Türkiye’ye dönük bir ayrımcılık olduğu belirtilirken, gelecek turnuvalarda intikam alma şanslarının olduğu vurgulandı.

Futbolculardan Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler’in performansı ve gelecekleri parlak olarak görülürken, yerli futbolcuların öneminin vurgulandı.

İran’daki Türk kökenli cumhurbaşkanı seçilmesi ve Türkiye-İran ilişkilerinin gelişimi olumlu karşılanırken, İngiltere’deki siyasi değişimin etkilerine dikkat çekildi.

Gazze’de yaşanan gelişmelerde ise ateşkes adımlarının olumlu yanlarına değinilirken, Türkiye’nin barış yanlısı politikasına vurgu yapıldı.

Provakatif olayların önlenmesi için iç siyasetin dikkatli olması gerektiği belirtilirken, Suriye ile ilişkilerin düzelmesi ve Esed ile görüşme olasılığına işaret edildi.