Minik sporcuların keyifli yarışı

Fıskiye şenliği

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmada minik sporcular ter döktü

2-14 yaş grubundaki çocuklar, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın start verdiği yarışmada 9 farklı kategoride mücadele etti. Yarışmanın en keyifli anları, 2-4 yaş grubundaki miniklerin gösterdiği performansla yaşandı.

Yarışmada dereceye giren çocuklar, kupa, madalya ve hediyelerini Belediye Başkanı Yıldırım’ın elinden aldı. Yıldırım, tüm katılımcıların birinci olduğunu belirterek, “Bu yaz daha birçok etkinlikte bir araya gelmeyi umuyoruz. Eylül ayında, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenleyeceği İstanbul Kültür Yolu’nun Ümraniye’den geçeceği etkinlikte büyük şenlikler düzenlemeyi planlıyoruz. Gençlere şimdiden müjdemiz olsun” açıklamasında bulundu.

Sıcak havanın etkisiyle ter atan minik sporcular, yarışın ardından belediye binasının önündeki meydanda bulunan fıskiyenin altında serinledi. Suların keyfini çıkaran çocuklar, formalardan aldıkları rahatsızlıkla ilgilenmeden ıslanarak serinlediler.

Annelere de bu anları fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirme fırsatı doğdu. İstanbul’da yaşanan bu keyifli etkinlik hakkında detaylar için Fatma AKSU / İSTANBUL’un haberini takip edebilirsiniz.