Mithatpaşa Mahallesi’nde Meydana Gelen Kazada Oğuz Murat Acı Hayatını Kaybetti, Diğer Yaralılar Tedavi Ediliyor

1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi’nde yaşanan kazada, 3 ATV motoru ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı ve diğer dört kişi facia yaşadılar. Acı’nın hayatını kaybettiği kaza sonrası diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.

Kazanın detaylarına göre, arızalanan bir ATV motorunun ışıklarını yakarak diğerlerine yardım etmeye çalışan Oğuz Murat Acı ile diğerleri, emniyet şeridinde beklerken Timur Cihantimur’un yönetimindeki lüks cipin sulama kanalına düşmesi sonucu yaşanan kaza büyük üzüntü yarattı. Acı’nın hayatını kaybetmesinin ardından, diğer dört kişi de yaralandı.

Kaza sonrası haklarında kırmızı bültenle arama kararı çıkarılan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok’un iadesiyle ilgili Bakan Tunç, “İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Adli süreç titizlikle takip ediliyor” açıklamasında bulundu.

Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı’nın babası Özer Acı, adaletin sağlanması için taziyeleri reddederek, “Anne ile çocuk gelir teslim olur, ertesi gün buyursunlar, gelsinler taziyeye. Soruşturmada farklı bir bilgi olmadığını ve sürecin devam ettiğini belirtti. Karşı tarafın kendileriyle dolaylı iletişime geçtiğini, ancak henüz doğrudan bir ulaşımın olmadığını ifade etti.

Kazada rol oynayan ve kaçan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok’u evlerine götüren ve havalimanına bırakan şirket çalışanı Ayşe Ceren S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Acılı baba taziye beklerken güle güle taksiye bindiler... Firari Eylem Tok ve oğlu ABD'de görüntülendi

Kaza Sonucu Oğuz Murat Acı Hayatını Kaybetti, Diğer Yaralılar Devam Ediyor

1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana gelen kaza sonucunda, 3 ATV motoru ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal, İbrahim Gümüş’ten oluşan grupun yaşadığı facia gündemdeki yerini koruyor.

Oğuz Murat Acı, arızalanan bir ATV motorunun ışıklarını yakarak diğerlerine önlem almaya çalışırken, aynı yönde seyir halinde olan Timur Cihantimur’un yönetimindeki lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarparak sulama kanalına düşmüştü. Kazada Acı hayatını kaybederken, diğer dört kişi de yaralanmıştı.

Haklarında kırmızı bültenle yakalama kararı çıkartılan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok’un iadesiyle ilgili olarak Bakan Tunç, “İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’ndan gelen cevapta istenen belgeleri tamamladık. Adli süreci titizlikle takip ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Firari anne-oğul Timur Cihantimur ve Eylem Tok’un ABD’de çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Konuyla ilgili yapılan haberde, “Eylem Tok ve oğlunun ABD’de çekilen fotoğrafları sosyal medyanın en çok konuşulan başlıklarından biriydi. Fotoğrafları çeken Türk vatandaşı, ‘Görünce kanım dondu, kahkahalarla yürüyorlardı. Hemen konsolosluğa ihbar ettim’ ifadelerini kullandı. Soruşturma süreci devam ediyor” denildi.

Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı’nın babası Özer Acı da adalet arayışında taziyeleri reddederek, “Anne ile çocuk gelir teslim olur, ertesi gün buyursunlar, gelsinler taziyeye. Soruşturmada farklı bir bilgi olmadığını ve sürecin devam ettiğini belirtti. Karşı tarafın kendileriyle dolaylı iletişime geçtiğini, ancak henüz doğrudan bir ulaşımın olmadığını ifade etti.

Son olarak, kazada rol oynayan ve kaçan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok’u evlerine götüren ve havalimanına bırakan şirket çalışanı Ayşe Ceren S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.