Motosikletli Saldırganlar Kahvehanede Ateş Açtı

Kocaeli'de sosyal medyada başlayan tartışma cinayetle bitti! Ölmeden önce verdiği ifade, şüphelileri yakalattı

Motosikletli Saldırganlar Kahvehanede Ateş Açtı, Arda Yücel Ekşi Hayatını Kaybetti

Darıca ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan kahvehaneye 12 Nisan tarihinde gerçekleşen saldırıda, motosikletle gelen maskeli ve kasklı 2 kişiden biri, Arda Yücel Ekşi’ye tabancayla saldırdı. Ekşi’ye 8 kurşun isabet eden saldırganlar olay yerinden kaçarken, Ekşi hastaneye kaldırıldı. Ekşi, tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetti.

Polis Soruşturmayı Derinleştirdi, 4 İlde Operasyon Düzenlendi

Motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıkan saldırganlar, Y.T. ve C.Ş. olarak belirlendi. Y.T. tarafından saldırı düzenlenirken, C.Ş. motosikleti kullanmıştı. Ayrıca R.Ç., İ.A., E.Ö., İ.K.T., M.İ.A. isimli şüpheliler, kaçan saldırganlara yardım etmekle suçlandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kocaeli, Mersin, Sakarya ve İstanbul’da eş zamanlı operasyon düzenleyerek şüphelileri gözaltına aldı.

Adliyeye Sevk Edilen Şüpheliler Tutuklandı

Operasyonlar sonucunda Y.T., C.Ş., R.Ç., İ.A., E.Ö., İ.K.T., M.İ.A. isimli şüpheliler polis tarafından gözaltına alındı. Ayrıca, kaçan saldırganlara yardım ettiği düşünülen A.Ö. isimli bir kişinin de başka bir suçtan arandığı ve polis ekiplerince tutuklandığı belirtildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Emniyet’teki işlemlerin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.