Muharrem İnce Seçim Çalışmaları Kapsamında Aydın Nazilli ve Muğla Milas’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Muharrem İnce: Her evden Memleket Partisi'ne 1 oy istiyorum

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Aydın’ın Nazilli ilçesinde gerçekleşen seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili adayı Cavit Yenipazarlı ile birlikte İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve partililerin eşlik ettiği İnce, Belediye Meydanı’nda vatandaşları selamladıktan sonra Uzun Çarşı’ya girerek esnafı ziyaret etti. Vatandaşlara hitap eden İnce, Erdoğan’ın gençlerin sevinçlerini çoktan ellerinden aldığını savunarak, gençlerin umutlarının tükendiğini ve yurt dışına gitmek istediklerini söyledi. Ancak İnce, gençlere ülkeden gitmeme çağrısı yaparak, yüzlerinin gülmelerini ve huzur bulmalarını istedi. Partisinin takipçilerinin kendisini müritleri olarak göstermediğini belirten İnce, böyle bir siyasi tavrın kabul edilemez olduğunu ifade etti.

İnce’nin seçim çalışmaları kapsamındaki son durağı, Muğla’nın Milas ilçesi oldu. Atapark Meydanı’nda gençler ve partililer tarafından karşılanan İnce, seçim otobüsünden vatandaşlara seslenirken, otobüsün üzerinde müzik eşliğinde dans etti. Parti heyeti ile birlikte esnafı selamlayarak pazaryerine yürüyen İnce, her gittiği yerde kendisini gençlerin karşıladığını belirterek, seçimden sonra herkesin gençlerin değerini anlayacağını söyledi. İnce, CHP listelerinde eski AKP’liler ve cumhuriyetle sorunlu HDP’lilerin yer aldığını öne sürerek, bu adayların seçilmesi halinde Meclis’te parmaklarının nereye kalkacağını bilemediklerini söyledi.

İnce, her evden Memleket Partisi’ne 1 oy istediğini belirtirken, “Sen çekil” diyenlere de, “Bir gariban Muharrem İnce’ye mi kaldın?” diyerek karşılık verdi ve 21 yıllık Erdoğan’ın ülkeyi ne hale getirdiğini anlattı. İnce, bir telefonu ve 2006 model otobüsü olan bir garibanın nasıl aday olduğunu sorgulamaktan da geri kalmadı.