Muharrem İnce, Seçim Kampanyasını Sonlandırdı: “Sizin Gözünüzden Akan Bir Damla Gözyaşına Bile Hiçbir Makamı Mevkiyi Değişmem”

İnce’den gençlere veda mektubu

Gençlere ve destekçilerine mektubuyla seslenen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim kampanyasından ikinci tura kalamayacağı sonucunu çıkardığını açıkladı. İnce, “Sizin gözünüzden akan bir damla gözyaşına bile hiçbir makamı mevkiyi değişmem” diyerek, gençlerin desteği için minnettarlığını dile getirdi. İnce’nin seçim kampanyasını sonlandırma kararı, Memleket Partisi’nin baraj altında kalması riskine karşı yapılmış bir tercih olarak nitelendirildi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kararını doğrulayan Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir, evrakları YSK’ya teslim etti. Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü, İnce hakkında sosyal medyadan dezenformasyon faaliyeti yürüten ve provokatif paylaşımlarda bulunan 13 hesap tespit ettiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kararı, siyasal arenada yankı uyandırdı. Gençlerin desteğiyle seçim kampanyası yürüten İnce’nin açıklaması, seçim döneminin en dikkat çekici olaylarından biri olarak kaydedildi.