Murat Kurum’un Ramazan Ayı Etkinlikleri ve Üniversite Öğrencileriyle Sahur Programı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ramazan ayının ilk iftarını Beyoğlu’nda gerçekleştirdi ve sonrasında teravih namazını kıldı. Kurum, Kasımpaşa esnafını ziyaret etti. Ardından üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek sahur programı düzenledi. Kararsız bir seçmen olan öğrenciyi dinleyen Kurum, gençlere desteklerinden bahsetti ve onların ekonomik güçlenmelerine yardımcı olacağını belirtti. Ziyaretleri sırasında, Beyoğlu Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı da Kurum’a eşlik etti.

Murat Kurum, üniversiteli Feritcan'a verdiği sözü tuttu; öğrenci evinde sahur yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ramazan Ayının İlk İftarını Beyoğlu’nda Gerçekleştirdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Ramazan ayının ilk iftarını Beyoğlu’nda bulunan Camiikebir Camii’nde gerçekleştirdi. İftardan sonra teravih namazını kılan Kurum, Beyoğlu’nda Kasımpaşa esnafını ziyaret etti.

Vatandaşların ilgi gösterdiği Kurum’a, küçük bir kız çocuğu sarılarak mutluluğunu ifade etti. Daha sonra bir kafeyi ziyaret eden ve gençlerle langırt oynayan Kurum, sahur programı için ilçeden ayrıldı. Ziyaret sırasında Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Abdullah Enes Özkan da Kurum’a eşlik etti.

Murat Kurum Üniversite Öğrencileriyle Sahur Yaptı

Murat Kurum, daha önce bir televizyon programında kendisini sahura davet eden hukuk öğrencisi Feritcan Başaranoğlu’nun davetini kabul ederek Fatih’te yaşayan üniversite öğrencilerinin evine sahur misafiri oldu. Gençlerle bir araya gelen Kurum, öğrencilerle sohbet etti.

Kararsız seçmen olan hukuk fakültesi öğrencisi Haluk Emre Günaydın’ı dinleyen Kurum, Bursa’daki çalışmalarını anlattı ve gençlere yapacakları vaatlerden bahsetti. Günaydın, Kurum’un sözlerini dinleyerek ikna oldu ve desteğini belirtti.”

Yeni Evlenecekler ve İlk İşini Kuracaklara Destek Verilecek

Murat Kurum, genç öğrencilere yönelik vaatlerini sıralayarak, “Yeni evlenecek gençlere beyaz eşya desteği, paylaşımlı ofis imkanı ve sermaye desteği gibi birçok destek verileceğini söyledi. Kurum, gençlerin ekonomik anlamda güçlenmeleri için sürdürülebilir ve kalıcı destekler sunacaklarını belirtti. Sahur yemeğinin ardından genç öğrencilere teşekkür eden Kurum, ziyaretini sonlandırdı.”/>

Etkinliklere Katılım

Ziyaretleri sırasında Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Cem Çekerek Kurum’a eşlik etti.