Muratpaşa’da Bisikletli Saldırgan Şok Olay!

Tartıştığı kişiyi 20 bıçak darbesiyle öldürdü... Katil olay yerinde yakalandı




Antalya Muratpaşa’da Yaşanan Şok Olay

Antalya Muratpaşa’da Bisikletli Saldırgan Şok Eylemler Gerçekleştirdi

Antalya Muratpaşa’da dün gece saat 01.00 sularında bisikletiyle gezen Polat Dereli (45), önce Çağlayan Mahallesi’nde bulunan bir kafeteryaya giderek vale olarak çalışan Osman Dere ile tartıştı ve bıçakla saldırdı.

Valenin yaralanması üzerine ihbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dereli, suç aleti olan bıçakla bisikletine binerek olay yerinden kaçtı ve 15 dakika sonra Deniz Akten ile yaşadığı bir tartışmada Akten’i 20 bıçak darbesiyle yaralayarak kaçtı.

Olay yerine gelen ekipler, Deniz Akten’in hayatını kaybettiğini belirledi ve bölgeye Suç Araştırma, Cinayet Büro Amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.

Ekipler kısa sürede olay yerine ulaşırken, Polat Dereli’nin olay yerinde olduğunu ve polisin çalışmalarını izlediğini tespit etti. Dereli suç aletiyle birlikte yakalandı ve gözaltına alındı. Polat Dereli’nin 9 ayrı suçtan sabıkalı olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Deniz Akten’in cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Vale Osman Dere ise hastaneye götürüldü ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Polat Dereli, polis merkezinde susma hakkını kullandı. Sorgusunda cinayeti neden işlediğine dair konuşmayan Dereli, “Tedavi gördüm. Benim konuyla alakam yok. Cinayeti ben işlemedim. Ben deliyim” dedi.

Yaklaşık 3 yıl önce İstanbul Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören Polat Dereli, basın mensuplarının “Başkası senin siluetine bürünerek mi işledi” sorusuna, “Doğrudur” cevabını verdi.