Mustafa Kodal İYİ Parti’yi Bıraktı

Isparta'da Yalvaç Belediye Başkanı İYİ Parti'den istifa etti


Mustafa Kodal, İYİ Parti’den Ayrıldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İYİ Parti’den Yalvaç Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kodal, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Belediye Başkanı Kodal’ın yaptığı açıklamada, “Memleketime ve hemşehrilerime hizmet etmek amacıyla girdiğim siyaset yolunda, sizlerin desteğiyle Yalvaç Belediye Başkanlığı görevine seçildim. Herkesin belediye başkanı olarak eşit ve tarafsız hizmet etmek maksadıyla parti kimliğimi bir kenara bırakarak sadece Yalvaç’ın ve Yalvaçlının menfaatleri doğrultusunda azimle çalışmayı kendimize ilke edindik.” dedi.

Kodal, ayrılış kararını şu sözlerle duyurdu: “Şahsi siyasi amaçlar değil, sadece ve sadece Yalvaç’ımızın daha iyi hizmet alması, daha güçlü bir yönetim sürecinin birlikte oluşturulması bulunmaktadır.”

Kodal, “Memleketimize ve siz değerli hemşehrilerime daha güçlü ve daha faydalı şekilde hizmet verebilmek maksadıyla, bugün itibarıyla seçimlerde çatısı altında yarıştığım ve seçim döneminden bugüne üyesi bulunduğum İYİ Parti’den ayrılmaya karar verdim.” açıklamasında bulundu.